شراب سرا


شراب گیلاس

یکی از شرابهای فانتزی و دارای طعم و رنگ بسیار مشخصی است. این شراب نیاز به 9 ماه آمیزه (خواباندن) دارد. قبل از شروع به فرهنگ واژه ها و برای درک کامل چزئیات به پرسش و پاسخ و چه کنم؟ مراجعه کنید. این دستورالعمل برای تهیه 5 لیتر شراب گیلاس است.

مواد لازم:

گیلاس تازه و کاملا رسیده 2.750 کیلوگرم

شکر 1.5 کیلوگرم

آب حدود چهار لیتر

مخمر پنج گرم

ابزار لازم:

دیگ 8 لیتری ، کیسه صافی یا توری ریز ، شیشه تخمیر 5 لیتری ، دستکش یکبار مصرف ، تشت یا لگن ، لوله سیفون ، قفل هوا ، همزن .

طرز تهیه:

گیلاس را چوبگیری کرده و بشوئید. تمام ابزار مصرفی را شسته ، ضدعفونی کرده و بگذارید خشک شود.

درون تشت یا لگن بریزید و با کمک دستکش و فشار کف دست تا حد امکان هسته گیری و له کنید دقت کنید به هسته صدمه وارد نشود و نشکند.

آب را بجوش آورید ، روی گیلاس ریخته و هم بزنید ، روی آنرا بپوشانید ، بگذارید تا 48 ساعت در محیطی گرم بماند.

با استفاده از کیسه صافی عصاره گیلاس را بگیرید.

عصاره حاصل را درون دیگ پخت ریخته و حرارت دهید تا بجوش آید ، شکر را اضافه کنید تا حل شود. بگذارید خنک شود.

مخمر را با 2 ق.غ. شکر در لیوان آب حل تا فعال شود ، با عصاره گیلاس بدرون بشکه تخمیر بریزید و هم بزنید ، حجم شیشه تخمیر را تا 5 لیتر برسانید (تا دهانه شیشه تخمیر حدود 10 سانتیمتر خالی باشد).

قفل هوا را نصب کنید.

بگذارید حداقل 14 روز در محلی با حرارت 21 تا 27 درجه سانتیگراد و بدور از نور بماند.

سه روز پس از زمانیکه از جوش افتاد آنرا فیلتر (تصفیه) کنید و بگذارید در بشکه تخمیر ثانوی و در محیطی با حرارت ثابت 21 درجه تا حدود سه ماه بماند یا آنکه کاملا صاف و ذرات معلق رسوب شود. قفل هوا فراموش نشود.

سیفون کرده و قدری دهان مزه کنید ، مطابق سلیقه خود قدری شکر یا آب لیموی تازه افشره اضافه کنید و بگذارید تا 15 روز دیگر در شیشه تخمیر بماند. قفل تخمیر فراموش نشود.

درون شیشه سیفون کرده و به شیشه های تیره رنگ منتقل ، چوب پنبه و در صورت لزوم موم اندود کنید. در مکانی خنک و ناریک بطور خوابیده نگهداری (آمیزه) کنید. پس از 6 ماه آمیزه قابل مصرف است.

برچسب‌ها:

1 Responses to “شراب گیلاس”

  1. # Anonymous ناشناس

    با سلام.روش تهيه شراب موز را اگر ميدانيد به ايميل من بفرستيد.باتشكر mohajer3793@yahoo.com  

ارسال یک نظر



Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته

شامپاین
شراب آلبالو
شراب آلو
شراب از آبمیوه تجاری
شراب انار
شراب انبه
شراب انجیر
شراب برنج
شراب به
شراب بهار نارنج
شراب به سبک منوچهری
شراب پائیزی
شراب پرتقال
شراب تمشک
شراب جو
شراب خانگی برای مبتدیان
شراب چغندر
شراب خربوزه
شراب خرما
شراب خرمالو
شراب خورشید
شراب دارچین
شراب ریواس
شراب سیب
شراب سیب زمینی
شراب شاه توت
شراب شیراز یا شراب طبیعی
شراب عسل
شراب کیوی
شراب گندم
شراب گیلاس
شراب موز
شراب وردا
شراب هلو
شراب هندوانه
شراب هویج



XML

Powered by Blogger



© 2009 شراب سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است