شراب سرا


شراب به

نویسنده را باور بر اینست که دوستان عزیز از ضدعفونی کردن ، روش کلی تهیه شراب ، آبسنجی ، کاربرد جدول انتهورا ، بشکه تخمیر ، کیسه متقال صافی قفل هوا ، همزن ، سیفون کردن ، شیشه کردن شراب ، آمیزه کردن شراب ، شکر یا عسل ، انواع مخمر موجود در بازار ، فعال کردن مخمر ، موم اندود و یادداشت مراحل مختلف تهیه و آماده سازی شراب اطلاع داشته باشند. مطالعه فرهنگ واژه ها و برای درک کامل چزئیات به پرسش و پاسخ و چه کنم؟ توصیه میشود.

این دستورالعمل برای تهیه پنج لیتر شراب تهیه شده است. رنگ این شراب نارنجی و دهان مزه لطیف به را داراست. از زمان تهیه تا آمادگی شراب زمانی حدود یکسال وقت لازم دارد. از شرابهای فانتزی و یونانی ها عاشق آن هستند.

مواد لازم:

به معطر و رسیده و بدون لکه 3 کیلوگرم

شکر 1 کیلوگرم (یا 700 گرم عسل) برای تخمیر اولیه

شکر 200 گرم (یا 150 گرم عسل) برای تخمیر ثانوی

مخمر 7 گرم

آب تا 5 لیتر

انگور سفید* 150 گرم

دو ساقه نعنای تازه

* در این شراب بجای انگور میتوان 150 گرم قره قاط ( قره غاط ) تازه و شسته نشده مصرف نمود و در نتیجه رنگ شراب تیره رنگ شده و طعم مطلوبی نیز خواهد داشت.

ابزار لازم:

بشکه 10 لیتری ( پلاستیکی یا شیشه ای )

شیشه بزرگ 5 لیتری

دیگ پخت

کارد و تخته و رنده

قفل هوا

لگن یا تشت بزرگ

دستکش یکبار مصرف

کیسه صافی متقال

منبع حرارت (گاز یا برق)

طرز تهیه:

ابتدا ابزار را تمیز و ضدعفونی کرده . با کمک دستکش و کارد و تخته ، به را چهار قاچ (قاش) کرده و مغز میانه و تخم و آوند چوبی اتصال به شاخه را جدا کرده و دور بریزید.

حدود 4 لیتر آب را بجوشانید و درون بشکه ده لیتری بریزید.

به تمیز شده را رنده کرده و درون بشکه بریزید ، هم بزنید.

درب بشکه را با پارچه تمیزی پوشانده و در آن را بطور آزاد ببندید و بگذارید 24 ساعت در همان حالت در محل گرمی باقی بماند. در این حالت میوه قدری تخمیر میشود.

.......

با کمک کیسه متقال محتوی بشکه را صاف نموده و آب میوه را به درون بشکه 10 لیتری عودت دهید.

انگور یا قره قاط را بکمک دستکش کاملا له کرده و درون بشکه بریزید.

درون لیوانی 2 ق. غ. شکر یا عسل را باکمی آب و مخمر مخلوط و هم بزنید تا فعال شود.

باقی شکر را با کمی آب گرم هم بزنید تا کاملا شکر حل شده و به بشکه منتقل کنید.

نعنا را با ساقه بدرون بشکه بیندازید و آنقدر آب جوش خنک شده اضافه کنید که تا ده سانتیمتری دهانه بشکه برسد.

مخمر را اضافه کرده و هم بزنید.

درب بشکه را بسته به مکان نسبتا گرمی با درجه حرارت 22 تا 25 درجه سانتیگراد و بدور از نور مستقیم آفتاب منتقل کنید.

قفل هوا را نصب نمائید.

جند روزی یکبار قفل هوا را بازدید کنید و اگر لازم بود آب تبخیر شده را اضافه کنید.

15 روز یا تا زمانی که قفل هوا از جوشش باز ایستد که علامت پایان تخمیر اولیه است، صبر کنید.

.......

شراب را با دقت سیفون و به شیشه 5 لیتری منتقل کنید.

شکر یا عسل مرحله دوم را اضافه کرده ، درب بشکه را بسته ، با تکان دادن آنرا هم بزنید تا حل شود.

قفل هوا را نصب کرده و بگذارید تا سه ماه در محلی خنک (بین 17 تا 23 درجه سانتیگراد) و دور از نور آفتاب ، تخمیر ثانوی انجام شود.

جند روزی یکبار قفل هوا را بازدید کنید و اگر لازم بود آب تبخیر شده را اضافه کنید.

......

با دقت بدرون شیشه سیفون کرده و چوب پنبه کنید ، در صورت لزوم موم اندود کنید.

شیشه ها را به محلی تاریک و خنک منتقل نموده ، (بصورت واژگون یا خوابیده) تا حدود شش ماه صبر کنید تا آمیزه شود.

نوش جان

برچسب‌ها:

0 Responses to “شراب به”

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته

شامپاین
شراب آلبالو
شراب آلو
شراب از آبمیوه تجاری
شراب انار
شراب انبه
شراب انجیر
شراب برنج
شراب به
شراب بهار نارنج
شراب به سبک منوچهری
شراب پائیزی
شراب پرتقال
شراب تمشک
شراب جو
شراب خانگی برای مبتدیان
شراب چغندر
شراب خربوزه
شراب خرما
شراب خرمالو
شراب خورشید
شراب دارچین
شراب ریواس
شراب سیب
شراب سیب زمینی
شراب شاه توت
شراب شیراز یا شراب طبیعی
شراب عسل
شراب کیوی
شراب گندم
شراب گیلاس
شراب موز
شراب وردا
شراب هلو
شراب هندوانه
شراب هویج



XML

Powered by Blogger



© 2009 شراب سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است