شراب سرا


شراب خورشید

رنگ این شراب پس از آمیزه کامل ، زرد طلائی و مانند غروب خورشید و دهان مزه متفاوتی با شراب انگور دارد. ابتدا از جدول انتهورا کمک بگیرید و در صورت تمایل از حسابگر تولید شراب استفاده کنید. به فرهنگ واژه ها و برای درک کامل مطالب به پرسش و پاسخ و چه کنم؟ مراجعه کنید. این دستورالعمل برای تقریبا 5 لیتر شراب میباشد.

موادلازم:

زردآلو رسیده یک کیلو

خرمای تازه یک کیلو

جو 250گرم (این جو میتواند بلغور باشد)

شکر خام یک کیلو

پرتقال دو عدد

لیمو دو عدد

مخمر 5 گرم

آب چشمه حدود 4 لیتر

ابزار لازم:

کارد تیز ، تخته خورد کنی ، دیگ 8 لیتری ، رنده ، لوله سیفون ، کیسه صافی متقال یا کرباس، دستکش یکبار مصرف ، قفل هوا ، تشت یا لگن، منبع حرارت.

طرز تهیه:

از تمیز و ضدعفونی بودن تمام ابزار مطمئن شوید.

با کمک دستکش یکبار مصرف زردآلو و خرما را هسته کنید ، کلاهک بگیرید و اندام چوبی را خارج کنید.

با کمک کارد و تخته تا حدامکان ریز ریز و ساتوری کنید ،

ابتدا پوست مرکبات را رنده و سپس مرکبات را آبگیری و در لیوانی ریخته و کناری بگذارید.

دو ق.غ. شکر را با مقداری آب و مخمر در لیوانی ریخته و کاملا حل کنید تا فعال شود.

میوه ریز شده ، جو ، آب و پوست رنده شده مرکبات را درون دیگ پخت ریخته و روی شعله قرار دهید.

بمحض جوشیده شکر را اضافه کنید ، بگذارید ده دقیقه بجوشد ، هم بزنید ، از روی شعله بردارید.

وقتی کاملا خنک شد بکمک کیسه صافی و تشت عصاره گیری کنید و درون بشکه تخمیر بریزید ، مخمر فعال شده را اضافه کنید ، تا 10 سانتیمتری دهانه بشکه تخمیر کسری آنرا آب اضافه کنید، هم بزنید.

قفل تخمیر را نصب کنید و بگذارید تا سه هفته در مکانی تاریک و در حرارت ثابت 21 درجه بماند.

پس از تخمیر سیفون کنید و دوباره به شیشه تخمیر تمیز شده باز گردانید ، قفل هوا را نصب کنید.

تا حدود 15 روز صبر کنید ، دوباره سیفون کنید ، به بشکه تخمیر بازگردانید و قفل هوا را نصب و بگذارید تا سه ماه در همان حالت با قفل تخمیر و درجه حرارت ثابت بماند.

با دقت سیفون و شیشه کرده ، چوب پنبه کنید و بطور خوابیده یا واژگون در جایی خنک و تاریک تا 12 الی 15 ماه بگذارید تا آمیزه شود (استراحت کند) و جا بیافتد.

موفق باشید.

برچسب‌ها:

0 Responses to “شراب خورشید”

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته

شامپاین
شراب آلبالو
شراب آلو
شراب از آبمیوه تجاری
شراب انار
شراب انبه
شراب انجیر
شراب برنج
شراب به
شراب بهار نارنج
شراب به سبک منوچهری
شراب پائیزی
شراب پرتقال
شراب تمشک
شراب جو
شراب خانگی برای مبتدیان
شراب چغندر
شراب خربوزه
شراب خرما
شراب خرمالو
شراب خورشید
شراب دارچین
شراب ریواس
شراب سیب
شراب سیب زمینی
شراب شاه توت
شراب شیراز یا شراب طبیعی
شراب عسل
شراب کیوی
شراب گندم
شراب گیلاس
شراب موز
شراب وردا
شراب هلو
شراب هندوانه
شراب هویج



XML

Powered by Blogger



© 2009 شراب سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است