شراب سرا


شراب هلو

شراب هلو شرابی لطیف وخوشرنگ با دهان مزه بسیار مطبوع است. شرابی فانتزی و تهیه آن نیاز به دقت و نظافت زیاد دارد. مقدار داده شده زیر برای تهیه 10 لیتر شراب صورتی رنگ هلوست. این شراب نیاز به آمیزه حدود یکساله دارد. قبل از شروع به فرهنگ واژه ها و برای درک کامل چزئیات به پرسش و پاسخ و چه کنم؟ مراجعه کنید.

مواد لازم:

هلوی کاملا رسیده 3 کیلوگرم

شکر 2 کیلو (خام باشد بهتر است)

آبلیمو 2 قاشق چایخوری (استفاده از آبلیمو برای رعایت تعادل اسیدی در شراب است)

چای خشک یک قاشق غذاخوری (استفاده از چای بدلیل وجود تانین موجود در آنست)

مویز 100 گرم (استفاده از مویز بدلیل وجود پکتین روی پوست آنست)

مخمر 5 گرم

ابزار:

بشکه 10 لیتری

دستکش یکبار مصرف

تشت

کیسه صافی متقال یا کرباس

کارد و تخته برش

همزن

قفل هوا

لوله سیفون

طرز تهیه:

** تهیه میوه بطور مستقیم از باغات و مراکز تولید امکان آلودگی میوه را کم میکند و نیازی به شستشو ندارد. شستن میوه باعث زدودن آنزیم های روی پوست آنست .

ابتدا تمام ابزار مصرفی را شسته ، ضدعفونی کرده و بگذارید خشک شود.

در دیگی حدود 5 لیتر آب را بجوشانید.

هلو را کاملا بشوئید و خشک کنید.

از دستکش یکبار مصرف کمک گرفته و با کمک کارد تیز و تخته آشپزخانه ، هسته و قسمتهای چوبی دیگر را جدا نموده و لکه های احتمالی روی میوه را با نوک کارد جدا کرده و دور بریزید.

میوه را ریز کنید و درون تشت با فشردن نا حد امکان له کنید.

مقداری از آب را روی میوه و درون تشت ریخته ، هم بزنید و سپس آنقدر آب جوش اضافه کنید تا روی میوه له شده را بپوشاند.

روی تشت را با پارچه تمیزی پوشانده در محلی نسبتا گرم (بین 25 تا 35 درجه سانتیگراد) بگذارید تا دو روز بماند و خیس بخورد.

با کمک کیسه متقال یا کرباس و با آویزان کردن و پیچاندن کیسه تا حد امکان آب میوه را بگیرید. آنقدر ادامه دهید تا تفاله باقیمانده تقریبا بدون رطوبت باشد. تفاله را دور بریزید. آبمیوه را به بشکه تخمیر منتقل کنید.

چای را درون قوری ریخته به آن آبجوش اضافه کنید و بگذارید حدود نیمساعت بجوشد ، خنک کرده و پس از صاف کردن به آبمیوه اضافه کنید.

مویز را بدون شستن روی تخته با کارد ریز ریز و به آبمیوه اضافه کنید.

مقدار آب نیمه گرم را با مخمر و دو قاشق شکر مخلوط کرده و بگذارید حدود نیم ساعت بماند تا فعال شود.

آبلیمو را اضافه کنید.

درون ظرفی مقداری آب را جوش آورده و شکر را اضافه و کاملا همبزنید تا حل شود. بگذارید خنک شده و به آبمیوه اضافه کنید.

مخمر فعال شده را اضافه کرده

سپس آنقدر آبجوش خنک شده به بشکه اضافه کنید تا حدود 10 سانتیمتری دهانه بشکه را پر کند ، بشکه را کاملا هم بزنید.

قفل هوا را نصب کنید. در محیطی با درجه حرارت 23 تا 27 درجه سانتیگراد و بدون نور مستقیم آفتاب قرار دهید.

بین 7 تا 10 روز صبر کنید و به محض آنکه مشاهده کردید تخمیر قدری رو به آرامش میرود ، یکبار دیگر با کمک کیسه متقال ضخیم شراب را تصفیه کنید و به ظرف جدید یا همان ظرف قبلی که کاملا شسته اید منتقل کنید.

قفل هوا را مجددا نصب نموده بگذارید بین 5 تا 10 روز دیگر در همان محل بماند تا تخمیر کامل شده و مواد معلق رسوب نماید.

با دقت سیفون کرده و به شیشه های تیره رنگ منتقل ، چوب پنبه و در صورت لزوم موم اندود کنید.

شیشه ها را در محیطی خنک و تاریک بصورت خوابیده یا مورب بین شش ماه تا یکسال بگذارید بماند (آمیزه شود).

نوش جان.

برچسب‌ها:

2 Responses to “شراب هلو”

  1. # Anonymous ناشناس

    dastet dard nakone.kheyli bahali.be salamatit  

  2. # Anonymous ناشناس

    سلام
    من مرحله اول که باید میوه را درون تشت له کنم بادقت پیش رفتم،اما الان بعد یه روز آب میوه رفته زیر،میوه وسط،یه لایه کپک(البته نازک)رو!
    میخواستم بدونم من جای اشتباه کردم یا همین باید باشه؟واینکه با همون کپکاش کیسش کنم برا آب گیری؟  

ارسال یک نظر



Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته

شامپاین
شراب آلبالو
شراب آلو
شراب از آبمیوه تجاری
شراب انار
شراب انبه
شراب انجیر
شراب برنج
شراب به
شراب بهار نارنج
شراب به سبک منوچهری
شراب پائیزی
شراب پرتقال
شراب تمشک
شراب جو
شراب خانگی برای مبتدیان
شراب چغندر
شراب خربوزه
شراب خرما
شراب خرمالو
شراب خورشید
شراب دارچین
شراب ریواس
شراب سیب
شراب سیب زمینی
شراب شاه توت
شراب شیراز یا شراب طبیعی
شراب عسل
شراب کیوی
شراب گندم
شراب گیلاس
شراب موز
شراب وردا
شراب هلو
شراب هندوانه
شراب هویج



XML

Powered by Blogger



© 2009 شراب سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است